Advertorial

Mannen slecht in hints? Geloof ons, deze cadeauhint kán-ie niet missen

Mannen slecht in hints? Geloof ons, deze cadeauhint kán-ie niet missen

Je hebt vast weleens een sieraad cadeau gekregen dat je zelf nooit of te nimmer had uitgekozen. De één is dan goed in blijdschap faken, maar bij de ander druipt de afschuw van het gezicht. 

Bij PANDORA hebben ze daar iets op bedacht.

Ongemakkelijk
Om ongemakkelijkheden (bij zowel de cadeaugever als -krijger) te voorkomen, heeft de Deense juwelenproducent iets grappigs gelanceerd. Zoiets waarvan je denkt: waarom ben ik daar niet zelf op gekomen? Namelijk: stuur een hint.

Hint
Op de website van PANDORA kun je aangeven op welk sieraad jij je oog hebt laten vallen. Met één druk op de knop belandt die hint vervolgens bij de juiste persoon. Mannen schijnen gemiddeld zeven hints nodig te hebben voordat het kwartje valt, dus je kunt maar beter vroeg genoeg beginnen.

Dat wordt nog lastig kiezen ook 
Datzelfde geldt trouwens voor jou, want het zoeken naar je favoriete sieraad kan nog wel eens knap lastig worden. Goud, zilver, rosé-goud, en colliers, ringen, oorbellen en armbanden: ga er maar eens even goed voor zitten, want eigenlijk wil je álles uit deze kwalitatieve en sociaal maatschappelijk geproduceerde collectie hebben.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: PANDORA | Foto: PANDORA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Dit reisgidsje mag je absoluut niet missen als je op het punt staat een vakantie te boeken
Advertorial

Dit reisgidsje mag je absoluut niet missen als je op het punt staat een vakantie te boeken

Heb je als goed voornemen om dit jaar meer te gaan reizen, maar weet je door het gigantische aanbod niet waar je moet beginnen? Da's mazzel: wij weten het wel. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser