Advertorial

Mannen slecht in hints? Geloof ons, deze cadeauhint kán-ie niet missen

Mannen slecht in hints? Geloof ons, deze cadeauhint kán-ie niet missen

Je hebt vast weleens een sieraad cadeau gekregen dat je zelf nooit of te nimmer had uitgekozen. De één is dan goed in blijdschap faken, maar bij de ander druipt de afschuw van het gezicht. 

Bij PANDORA hebben ze daar iets op bedacht.

Ongemakkelijk
Om ongemakkelijkheden (bij zowel de cadeaugever als -krijger) te voorkomen, heeft de Deense juwelenproducent iets grappigs gelanceerd. Zoiets waarvan je denkt: waarom ben ik daar niet zelf op gekomen? Namelijk: stuur een hint.

Hint
Op de website van PANDORA kun je aangeven op welk sieraad jij je oog hebt laten vallen. Met één druk op de knop belandt die hint vervolgens bij de juiste persoon. Mannen schijnen gemiddeld zeven hints nodig te hebben voordat het kwartje valt, dus je kunt maar beter vroeg genoeg beginnen.

Dat wordt nog lastig kiezen ook 
Datzelfde geldt trouwens voor jou, want het zoeken naar je favoriete sieraad kan nog wel eens knap lastig worden. Goud, zilver, rosé-goud, en colliers, ringen, oorbellen en armbanden: ga er maar eens even goed voor zitten, want eigenlijk wil je álles uit deze kwalitatieve en sociaal maatschappelijk geproduceerde collectie hebben.

SNACKS | ADVERTORIAL | BEAUTY | LIFESTYLE

Bron: PANDORA | Foto: PANDORA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer Advertorial

Dankzij dit simpele trucje weet je of je (hoognodig) naar de kapper moet
Advertorial

Dankzij dit simpele trucje weet je of je (hoognodig) naar de kapper moet

In de wintermaanden zijn we vaak met van alles en nog wat bezig (jezelf warm houden, cadeaus kopen, je huid duizend keer insmeren tegen uitdroging), maar het haar wordt nog weleens vergeten. 

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser