LINDA.ATELIER

Maak je hoofd leeg met je handen en ga edelsmeden met een pro

Maak je hoofd leeg met je handen en ga edelsmeden met een pro

Denk jij ook weleens: leuk hoor al die sieraden, maar ik heb zelf eigenlijk nét een iets ander ontwerp in m’n hoofd. Dan is deze exclusieve workshop van (de superleuke) edelsmid Anke Akerboom echt iets voor jou.

| Suzette Hermsen

Want geloof ons maar: met Anke en haar workshop heb je goud in handen.

Lees meer
Vergeet die mindfulnesscursus: zen word je tijdens de LINDA.ATELIER-sessies

Waar zijn die handen?
Je hoofd leegmaken door creatief bezig te zijn, doet wonderen. Je moet soms alleen even geholpen worden met het idee. En laten wij dat nou voor jou gedaan hebben. LINDA. heeft in samenwerking met NESTLÉ L’ATELIER (ja, dat héérlijke chocolademerk) een campagne opgezet: LINDA.ATELIER, bestaande uit vier súperleuke en exclusieve workshops, gegeven door vier (inter)nationale toppers op hun vakgebied.

Niet de minste
Één daarvan is dus de workshop edelsmeden, waar Anke je leert hoe je je eigen ring kunt maken. Na het behalen van het diploma Meester Goudsmid liep Anke stage bij de bekende goudsmit Nico Witteman. Daarna kreeg ze schilder- en tekenles van de kunstenaar Josef Halevi én studeerde ze nog edelsteenkunde, kunstgeschiedenis en archeologie aan de Universiteit van Amsterdam. En als je dacht dat je er dan was, nee: inmiddels is Anke ook nog eens oprichter, directeur en docent edelsmeden van VAKSCHOOLEDELSMEDEN.nl

Inschrijven maar
Dus, heb je altijd al eens ring willen maken met behulp van iemand die er serieuze kennis van heeft, dan is dit je kans. En aangezien je het ijzer moet smeden als het heet is (ja, ja), dan kun je maar beter nú het inschrijfformulier invullen. Met een beetje geluk kom jij zaterdag 4 november dan helemaal tot rust tijdens zo’n heerlijke sessie edelsmeden.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: LINDA. | Foto: LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.ATELIER

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser