LINDA.ATELIER

Spuit een muur vol en je hoofd leeg tijdens een workshop graffiti

Spuit een muur vol en je hoofd leeg tijdens een workshop graffiti

Voor je werk of gewoon om zélf te ontspannen: een workshop is altijd een goed idee. Maar kies dan wel even voor een stoere variant en laat die potten (die nog gebakken moeten worden) even voor wat ze zijn. 

| Suzette Hermsen

Ga eerder voor een workshop graffiti.

Lees ook
Vergeet die mindfulnesscursus, schrijf je nu in voor de LINDA.ATELIER-sessies

Creativiteit
Om je hoofd eens lekker helemaal leeg te krijgen is het leegspuiten van een graffitifles een hele goede manier. Je staat (in plaats van altijd dat gezit), bent lekker in beweging en mag ook nog eens je eigen creativiteit de vrije loop laten.

Op veel plekken
Via graffitiworkshop.eu kun je in verschillende steden in de Benelux terecht, maar in principe is op alle plekken de opbouw van de workshop hetzelfde. Om te beginnen krijg je een duidelijke uitleg over de veiligheid en het gebruik van de materialen, vervolgens krijg je een wit kluspak aan, schets je eerst je idee, en daarna kan het echte werk beginnen.

Muurvast
In sommige gevallen ga je los op canvas, dan mag je je kunstwerk mee naar huis nemen, maar in het geval er een muur aan te pas komt, moet je genoegen nemen met een foto. Maar hé, dan staat je graffitikunstwerk wel als een.. ehm, muur.

In Nederland vind je deze workshops onder onder in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Delft, Den Bosch, Den Haag, Dordrecht, Eindhoven, Groningen, Heerlen, Hengelo, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. 

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: Graffitiworkshop | Foto: Pixabay

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.ATELIER

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser