LINDA.ATELIER

Stop met zoeken naar het perfecte leren tasje, met deze workshop maak je 'm zelf

Stop met zoeken naar het perfecte leren tasje, met deze workshop maak je 'm zelf

De zoektocht naar een moment voor jezelf kan best lastig zijn. De zoektocht naar hét perfecte leren tasje ook. Stop met zoeken: deze workshop is het antwoord op alles.

| Suzette Hermsen

Je loopt de deur uit met een leeg hoofd en een supertoffe tas om je schouder. Wat wil een mens nog meer.

Lees meer
Vergeet die mindfulnesscursus: zen word je tijdens de LINDA.ATELIER-sessies

Rust, reinheid en een tas
Rust vinden in hectische tijden: het is een uitdaging. Om jou op een relaxte manier de winter in én door te helpen, heeft LINDA. in samenwerking met NESTLÉ L’ATELIER (ja, dat héérlijke chocolademerk) een campagne opgezet: LINDA.ATELIER, bestaande uit vier súperleuke en superexclusieve workshops.

Annie, hou jij mijn tassie effe vast
De keuze is reuze, maar als het aan Annie lag, wist ze het wel: die zou haar ‘tassie’ maken tijdens de workshop van Margriet Meijer van Monsak. Kiezen, snijden, stikken, masseren: het kan allemaal met leer en Margriet gaat het je leren. Of je nou kiest voor een hip schoudertasje of een voor om je heup: dit is jouw moment, dit is jouw ‘sak’. Jouw Monsak.

Inschrijven maar
Kans maken om aan deze workshop mee te doen en lekker dat momentje voor jezelf te pakken? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wie weet word jij uitgekozen om op vrijdag 3 november (kosteloos) mee te doen aan deze leuke LINDA.ATELIER sessie. Leuk detail: tijdens de workshops zullen de unieke repen van NESTLÉ L’ATELIER ruimschoots aanwezig zijn. Dus ja, alleen al daarom wil je deze boot (en tas) absoluut niet missen.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: LINDA. | Foto: LINDA.

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Gerda DikkerboomGerda Dikkerboom

WoW, echt een te gekke prijs om te kunnen winnen! Chocolade en een echt leren tas, de perfecte combi. Ik hou 3 nov vrij in mijn agenda en wacht vol spanning op jullie mailtje ( ;

Nathalie van der GeestNathalie van der Geest

Jaah, eindelijk iets naar je eigen wens maken. Lijkt me heel moeilijk, heel ontspannend qua hoofd en heel leuk! Dus, ja graag!

Marion HamersMarion Hamers

Het kan niet waar zijn! Is er niemand anders die het aandurft zelf haar eigen tas te maken? Ik doe graag mee en rijd er zelfs voor naar Amsterdam!

Meer LINDA.ATELIER

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser