LINDA.ATELIER

Workshop wandkleed weven: maak je bol leeg en je muur vol

Workshop wandkleed weven: maak je bol leeg en je muur vol

Loop je weleens tegen een muur op (je eigen, bijvoorbeeld) als je op zoek bent naar een toffe wandversiering? Stop met zoeken en maak het zelf in de workshop van… de Weefteef.

| Suzette Hermsen

Mogen we dat zeggen? Ja, dat mogen we zeggen, van Hannah Hoek (23), want Weefteef is de trotse merknaam van haar product.

Lees meer
Vergeet die mindfulnesscursus: zen word je tijdens de LINDA.ATELIER-sessies

Met je bol in de wol
Je kunt met je handen in je haar naar je muur blijven staren, maar beter ga je lekker met je handen aan de slag. LINDA. heeft in samenwerking met NESTLÉ L’ATELIER (inderdaad, dat héérlijke chocolademerk) een campagne opgezet: LINDA.ATELIER. De workshop wandkleed weven is daar onderdeel van. En geloof ons: je kunt hier al je creativiteit in kwijt.

Uit de hand(en) gelopen hobby
Uit de handen (en het brein) van Hannah komen namelijk de meest fantastische dingen, die ze liefkozend ‘weefteefjes’ noemt. Hannahs interesse in handgemaakte creaties begon tijdens haar opleiding op de Styling Academie en groeit inmiddels uit tot een echt bedrijf. Sinds 2016 heeft ze zich verdiept in de kunst van het weven, puur voor zichzelf, tot ze merkte dat wat er uit haar handen kwam, binnen no time aan de muur van anderen hing. Daar moet ik meer mee doen, dacht Hannah, en sindsdien breidt ze haar kennis, collectie en bedrijf steeds verder uit.

Inschrijven maar
Heb jij zin om met Hannah aan de slag te gaan en écht iets leuks toe te voegen aan je interieur? Vul dan nu het inschrijfformulier in en wie weet doe jij op zaterdag 11 november mee aan deze actieve sessie. Doe maar, is leuk.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: LINDA | Foto: LINDA

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Meer LINDA.ATELIER

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser