LINDA.ATELIER

Zelf posters maken is hartstikke hip en je doet het hier

Als het aan Grafisch Werkcentrum Amsterdam ligt, is het kopen van posters verleden tijd. Die maak je namelijk gewoon zelf. En wel tijdens de workshop Step Away From The Computer

| Suzette Hermsen

Dag computer, hallo werkplaats.

Lees ook
Vergeet die mindfulnesscursus, schrijf je nu in voor de LINDA.ATELIER-sessies

Ambacht
De workshop Step Away From The Computer is een origineel dagje uit voor vrienden (of familie, of collega’s) met een gezonde hang naar ambacht, vormgeving en schoonheid. En zoals de naam al zegt: vooral voor mensen die hun computerbeeldscherm het liefst vandaag nog uit het raam smijten.

Hip
Tijdens de workshop maak je dus posters (en visitekaartjes maken kan trouwens ook). En wat is er tegenwoordig nou hipper dan dingen in je huis op te hangen die je zelf hebt gemaakt? Bovendien heb je dan meteen een leuk verhaal voor als je (saaie) buurvrouw weer eens onverwachts op bezoek komt.

Broodtrommel thuis
Als je denkt dat je een poster in een uurtje maakt, dan heb je het trouwens mis. Een workshopdag start om 10.00 uur en eindigt om 17.00 uur. De lunch is bij de prijs inbegrepen, dus die broodtrommel mag je thuislaten. Nog andere plannen die dag? Een verkorte workshop is mogelijk en duurt minimaal drie uur. Helemaal zin gekregen om de handen uit de mouwen te steken? Meer informatie over deze leuke activiteit vind je hier.

LINDA.ATELIER wordt georganiseerd door LINDA. & NESTLÉ L’ATELIER.

SNACKS | LIFESTYLE | LINDA.ATELIER

Bron: Step Away From The Computer | Foto: Step Away From The Computer

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Meer LINDA.ATELIER

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser