win

Voor de kinderkamer: maak kans op een nijntjelamp van Mr Maria

Voor de kinderkamer: maak kans op een nijntjelamp van Mr Maria

Kinderen hebben wel eens tijden waarin ze minder lekker in slaap vallen. En dan is het best fijn als ze op een gegeven moment toch weer als een roosje gaan slapen. 

| Maaike van de Graaf

Om dat voor elkaar te krijgen geven wij 5 x een nijntje Eerste Licht (t.w.v. €75) weg.

Lees ook
Hogere verkoopcijfers voor Nijntje-boeken na overlijden Dick Bruna

Eerste licht
De nijntjelampen zijn nachtlichten voor kinderen, zodat ze rustig in slaap kunnen vallen. De lamp is 30 centimeter groot en heeft een dimlicht. Volledig gemaakt van zacht materiaal, is nijntje ook heerlijk als knuffel tijdens een logeerpartijtje.

Mr Maria
Webshop Mr Maria maakt van allerlei karakters een lamp. Van nijntje tot een smiley, en van een beertje tot een olifant. Elke lamp is gemaakt van duurzaam materiaal én een heuse toevoeging op de kinderkamer van je zoon of dochter.

Winnen?
Wil jij een nijntjelamp voor je kind winnen? Laat dan in een reactie weten waarom. Na twee weken nemen wij contact op met de winnaar.

De winnaar is gekozen. Er kan niet meer worden gereageerd.

SNACKS | WONEN | WIN | LIFESTYLE

Bron: Mr Maria | Foto: Mr Maria

Foutje gezien? Mail ons. We zijn je dankbaar

Reacties

Manon WijnkerManon Wijnker

Mijn zoon is een enorme nijntje fan, dus deze lamp zou heel tof zijn voor op zijn kamer!

Kelly AartsKelly Aarts

Ik wil deze wel graag winnen voor mijn jongste dochter! Mijn oudste dochter heeft een Nijntje lamp op haar kamer, en mijn jongste wil deze ook. Hij was echter best prijzig, en ik ben bang dat de oudste op een dag ineens zegt dat ze Nijntje niet meer hoeft, en dan zit ik met 2 lampen. Tot op heden wil ze de lamp maar niet afgeven, dus misschien is een tweede lamp toch de beste oplossing, haha.

Evelyn HardemanEvelyn Hardeman

zo schattig !!! Zou beeldig staan in mijn zoontjes kamer. Ook voor mij is nijntje pure nostalgie.

Irina ClarijsIrina Clarijs

Graag voor mijn meisje van 1,5 die helemaal weg is van nijntje

Glenn HerssensGlenn Herssens

Zou graag deze lamp winnen voor mijn prinsesje van (8maanden) ze is gek van Nijntje haar eerste schater lachje was op 3,5 maanden was trouwens met het afspelen van Nijntje op tv wij stonden werkelijk versteld ! Want na al onze pogingen was het degelijk wel Nijntje die toch een van de mooiste dingen op onze prinses heeft getoverd !

katrien adamskatrien adams

Onze dochter slaapt regelmatig onrustig en heeft dus een lampje aan als ze slaapt.Dit Nijnjte valt mooi op in zo'n kinderkamer

Simon GhijselingsSimon Ghijselings

schattig Nijntje zal veel licht in de duistere winter brengen ;-)

Sand SpitaelsSand Spitaels

zo schattig

micky gommersmicky gommers

voor mijn kleinzoontje die altijd naar de mama komt slapen vermits dat jongetje beetje bang is in de donker

Rowena GuddeRowena Gudde

Tijdens mijn studie verpleegkunde, heb ik tijdelijk met zwaar meervoudig gehandicapten gewerkt.Werk wat mij tot op de dag van vandaag enorm veel energie geeft. Ik kwam toen in aanraking met een meisje van toen der tijd mijn leeftijd 22 met een beperking dat zich uitte in een meisje van 4. Iedereen ging ieder weekend weg, een dagje naar familie.Maar dit meisje had geen familie of vrienden die haar ooit meer kamen bezoeken. Ik heb er toen voor gekozen, dat toen ik klaar was met mijn stage haar vrijwilliger te worden, zo gingen wij bijv. naar Artis en pizza eten etc.Vanwege persoonlijke omstandigheden moest ik hier sinds kort na 3 jaar tijd mee stoppen en kom ik nu alleen nog op kerst en verjaardag. Tijdens de wekelijkse update kreeg ik te horen dat ze een depressie had gekregen Gek misschien, maar ik wist nooit dat dat ook kon. Ik ben hier zo van geschrokken dat ik haar een beetje wil vertroetelen, en ze houdt van Nijntje ( kijkt ze elke dag) Ensinds de bezuinigen slaapt ze ’s nachts alleen en daarom zou het fijn zijn als zij hierbij een Nijntje lamp zou hebben, die haar in mijn plaats wat veiligheid kan bieden En ook nog een lekker knuffelbaar :)

Meer win

Hoe ziet jouw vakantie eruit? Vertel het ons en win een Polaroid camera (óf een reischeque)

win

Hoe ziet jouw vakantie eruit? Vertel het ons en win een Polaroid camera (óf een reischeque)

Net weer – voor de zesde keer vandaag - een nat pak gehaald? Te laat op je werk omdat er blaadjes op de rails lagen? Droom dan even weg naar jouw eerstvolgende vakantie.

Meest gelezen

Lees dit ook even

Please update your browser